[RECEPT] Wraps met Tonijn, Sla en CitroenMayo1 min leestijd
After we train, we eat! And than we go to work. De laatste tijd heb ik niet echt een regelmaat in mijn maaltijd momenten. Met mijn nieuwe baan als voedingsassistent, werk ik vaak op tijden dat mensen (en ook ik) eten. Omdat ik me niet wil vergrijpen aan een fastfood maaltijd of niet voedzame snack, moet ik slim zijn.
Daarom probeer ik mijn eten zoveel mogelijk vooraf te bereiden (preppen). En laten wraps daar nou uitermate geschikt voor zijn en bovendien ontzettend veelzijdig. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het met wraps. Daarnaast doen ovenschotels, salades en soepen het ook erg goed. Deze kun je een paar uur of zelfs een dag van te voren maken. Zo hoef je het op je werk indien nodig alleen nog maar even op te warmen. En je eet smakelijk en gezond.
Zo zie je maar, er is geen excuus om niet gezond en voedzaam te kunnen eten. Er is altijd wel een manier. Want waar een wil is, is een weg.
Wat heb je nodig:
Voor 1 persoon
- 2 wraps
- 1 blikje tonijn (op water)
- 2 handjes ijsbergsla
- halve rode ui (in ringen)
- 2 el mayonaise
- citroensap
Wat doe je:
- Smeer de wraps in met wat mayonaise.
- Beleg met tonijn en sla.
- Besprenkel met wat citroensap.
- En rol op.
Eet smakelijk!