Contact

we bellen, mailen, schrijven

We houden contact!

Heb je een brandende vraag over sport, voeding, je mentale gezondheid, afvallen of fitter worden? Heb je opbouwende kritiek, een tip of wil je gewoon wat kwijt? Bijvoorbeeld dat je deze kokosdadelballetjes zo lekker vindt of dat je juist graag wat meer dinerrecepten ziet. Laat een comment achter of stuur mij via onderstaand formulier een persoonlijk berichtje. Vind ik leuk en kost niks dus waarom niet 🙂

Uiteraard vind je me ook op social media: Instagram || LinkedIn || Pinterest

Pers en events

Femme Fitaal blijft groeien en ik groei mee. Ik blijf mezelf ontwikkelen en sta ervoor open om nog meer kennis op te doen. Voor Femme Fitaal ben ik dan ook altijd geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (gezonde) voeding, sport, fotografie en mentale gezondheid. Ik word dan ook graag op de hoogte gehouden van events, presentaties en andere zaken die bijdragen aan mijn ontwikkeling daarin.

Advertenties

Wil jij graag jouw advertentie zien op Femme Fitaal? Stuur me een berichtje met informatie over de advertentie (zowel inhoud als layout). En wie weet staat jouw advertentie straks te shinen op mijn blog.

Producten toesturen

Ik ben eerlijk, oprecht, nieuwsgierig en niet omkoopbaar. Dat lijken mij de beste ingrediënten voor een goede review. Producten mogen altijd (vrijblijvend) toegestuurd worden. Voor mijn adresgegevens laat je hieronder een berichtje achter.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht